FilmFrukost med med Hampus Linder

/FilmFrukost med med Hampus Linder
sep 14

Datum: 14 september 2018

Tid: 09:00 - 10:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Film & media Film & media

Första FilmFrukost hölls hösten 2013, och vi sparkar igång säsong fem med en högaktuell gäst. Hampus Linder har i mellan 2014-2018 följt partiledaren Gudrun Schyman (Feministiskt Initativ och tidigare Vänsterpartiet). Han har fått en unik tillgång till hennes liv, och dokumenterat möten, resor, familjeliv och den politiska kampen. Vad lämpar sig bättre än ett samtal om processer, tillit och politik såhär en dryg vecka efter valet?

Filmen Gudrun – Konsten att vara människa går just nu på bio, och finns även att hyra på iTunes och SF Anytime. Passa på att se den innan samtalet!

Gudrun Schyman har varit ett namn på hela Sveriges läppar sedan 1993, då hon valdes till partiledare för Vänsterpartiet. Hon har ofta befunnit sig i stormens öga och är idag en ikon för svensk feminism som inte lämnar någon oberörd. Filmen ger en inblick i vad som format Gudruns övertygelse. Uppväxten med en alkoholiserad far, studietiden på Socialhögskolan under 68-vågen och arbetet i fredsrörelsen som ledde henne till partiledarposten och till att bli en av de mest inflytelserika personerna i Sverige.

Vad:Frukost och samtal med Hampus Linder
Kostnad: Fri entré, FilmCloud bjuder på frukost
För vem: FilmFrukost riktar sig till alla som är verksam inom filmområdet samt de som är intresserade av att diskutera filmfrågor i en avslappnad miljö, oavsett ålder. Det är bara att komma förbi, ta en fralla och diskutera med oss.
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/453142928509274/

Varmt välkomna!
//FilmCloud

2018-09-12T15:00:11+00:00