FilmFrukost med Jenny Luukkonen

/FilmFrukost med Jenny Luukkonen
maj 24

Datum: 24 maj 2019

Tid: 09:00 - 10:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Film & media Film & media

Möt Jenny Luukkonen på stol nummer 1!

Jenny Luukkonen är ett välbekant ansikte för er som besökt FilmFrukost under åren och ett välbekant namn för er som följt FilmClouds kommunikation i sociala medier. Hon har nu gått vidare från FilmCloud och Kultur i Väst och kallar sin nya arbetsplats för Film i Väst. Där har hon precis börjat jobba med det som vår förra gäst Ami Ekström lämnade efter sig, men också med nya fräscha kortfilmsmanus och dokumentärfilmidéer som strömmar in från filmare i regionen. Hon kommer att samproducera kortfilm, dokumentär och jobba med talang. Eftersom vi känner Jenny så vet vi att hon har god överblick efter att ha jobbat med FilmCloud, FilmFrukost och inte minst Frame Filmfestival i över sex år och dessförinnan producerat och varit aktiv i flera filmrelaterade projekt. Vilka lärdomar tar hon med sig in i sitt nya jobb och vad hoppas hon kunna se på vita duken framöver? På FilmFrukost samtal har vi två stolar i intervjuposition och massor till er som gäster. Denna gång får Jenny känna hur det känns att själv sitta i den hedervärda.

Detta blir ett tillfälle då vi säger tack till Jenny för alla fina frukostsamtal och ett tillfälle för dig som vill veta mer om hur Film i Väst arbetar med kortfilm.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook!

Välkommen!
//FilmCloud

Om FilmFrukost

FilmFrukost huserar som vanligt i Frilagrets kafé. Ekologisk frukost dukas upp klockan 9.00 och är gratis för alla som vill delta. Samtalet håller på mellan cirka klockan 9.15-10, efter det är ni välkomna att stanna kvar och prata med varandra, knyta kontakter eller prata med oss från FilmCloud.

FilmCloud är en plattform för filmare i Västra Götaland. För mer information besök vår hemsida www.filmcloud.se.

Arrangeras varje fredag

FilmFrukost arrangeras en fredag varje månad med tanken att vara en mötesplats för filmare, filmarbetare och filmintresserade. Bland tidigare gäster hittar du Fanni Metelius, Bahar Pars, Adam Lundgren, Madeleine Ekman, Baker Karim och Evin Ahmad.

2019-05-20T08:16:29+00:00