FilmFrukost med regissörstrio!

/FilmFrukost med regissörstrio!
Okt 20

Datum: 20 oktober 2017

Tid: 09:00 - 10:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Film & media Film & media

Regissörstrio till nästa FilmFrukost!

Dokumentärfilmen “Silvana – väck mig när ni vaknat” har hyllats av både fans och kritiker och är en en unik skildring av en artists genombrott och hennes kamp med rollen som förebild och sina egna förväntningar. Bakom filmen står tre regissörer, vilket betyder att nästa FilmFrukost också kommer att bli en unik händelse med Mika Gustafson, Olivia Kastebring och Christina Tsiobaneli som gäster!

Silvana Imam har de senaste åren tagit Sverige med storm och hennes kompromisslösa texter har fångat en generation. Regissörerna Mika Gustafson, Olivia Kastebring och Christina Tsiobaneli har under några år följt henne på nära håll och dokumenterat resan från undergroundartist till ikon, en resa som innehåller framgångar, motgångar och, inte minst, kärlek. Deras mål har varit att berätta en allmänmänsklig historia om kärlek och kampen att få vara sig själv, men att filmen också ska vara en del av en revolution där unga tjejer ges utrymme att ta plats. Det blir ett samtal om att verka som kollektiv och viljan att skapa historia.

Varmt välkommen!
//FilmCloud

Om FilmFrukost

FilmFrukost huserar som vanligt i Frilagrets kafé. Ekologisk frukost dukas upp klockan 9 och är gratis för alla som vill delta. Samtalet håller på mellan cirka klockan 9.15-10, efter det är ni välkomna att stanna kvar och prata med varandra, knyta kontakter eller prata med oss från FilmCloud.

FilmFrukost arrangeras en fredag varje månad med tanken att skapa en mötesplats för filmare, filmarbetare och filmintresserade. Bland tidigare gäster hittar du Linda Västrik, Baker Karim, China Åhlander, Camilla Skagerström, Adam Lundgren, Oskar Söderlund, Roxy Farhat och Marie Kjellson.

Håll dig uppdaterad via eventet på facebook (öppnas i ny flik)!

2017-10-20T11:44:41+00:00