FilmFrukost med Evin Ahmad

/FilmFrukost med Evin Ahmad
Nov 17

Datum: 17 november 2017

Tid: 09:00 - 10:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Film & media Film & media

Det har varit ett bra år för skådespelaren Evin Ahmad. Utöver hyllade rollprestationer både på film och teater, har hon även hunnit sommarprata i P1 och debuterat som romanförfattare. Vi är otroligt glada över att hon nu har tid att gästa oss på FilmFrukost!

Ahmad slog igenom 2007 i rollen som Yasmine i filmatiseringen av Jonas Hassen Khemiris bok “Ett öga rött”. Hon gick ut skådespelarlinjen på Stockholms Dramatiska Högskola 2015 och har sedan dess varit en del av den fasta ensembeln på Folkteatern i Göteborg. Hon fick göra sin första huvudroll i en långfilm med den kritikerhyllade “Dröm Vidare” (Rojda Sekersöz) som gick upp på bio i början på året, och parallellt med att spela Hamlet på Folkteatern har Ahmad axlat en av huvudrollerna i Helena Bergströms senaste film “Vilken jävla cirkus” som går på bio just nu.

Håll dig uppdaterad via eventet på facebook (öppnas i ny flik)!

Varmt välkommen!
//FilmCloud

Om FilmFrukost

FilmFrukost huserar som vanligt i Frilagrets kafé. Ekologisk frukost dukas upp klockan 9 och är gratis för alla som vill delta. Samtalet håller på mellan cirka klockan 9.15-10, efter det är ni välkomna att stanna kvar och prata med varandra, knyta kontakter eller prata med oss från FilmCloud.

FilmFrukost arrangeras en fredag varje månad med tanken att skapa en mötesplats för filmare, filmarbetare och filmintresserade. Bland tidigare gäster hittar du Linda Västrik, Baker Karim, China Åhlander, Camilla Skagerström, Adam Lundgren, Oskar Söderlund, Roxy Farhat, Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobaneli  och Marie Kjellson.

2017-11-17T15:27:22+00:00