JusTayo spelar på Frilagret!

//JusTayo spelar på Frilagret!

JusTayo spelar på Frilagret!

Musikern JusTayo är en independent artist som skapar all sin musik och text på egen hand. Med vibes av trap, boom bap och reggaeton producerar och skapar JusTayo unika rytmer och wordplay. Nu kommer han till Frilagret. Vi ställde Michael Kolade (JustTayo) några frågor inför spelningen!

Här hittar du eventet på Facebook (öppnas i ny flik).

Har arrangemanget betytt något för dig?

– Det har utan tvekan haft betydligt betydande för mig. Inte nog med att jag har fått mycket hjälp utav vänner och familj så har jag också lärt mig hur mycket som helst. Jag uppskattar att ha mål och deadlines för att det pushar mig alltid utöver det jag annars hade gjort. Det känns som att tiden jag har spenderat med mina nära för att åstadkomma något har fört oss närmare och helt enkelt varit tvär roligt.

Varför valde du att vara på Frilagret?

– En bra vän jobbar på Frilagret och av slump blev dragen till en open mic som jag skulle uppträda på i februari. Därefter rekommenderade hon mig att ansöka om spelning på Frilagret. Så henne är jag väldigt tacksam för.

Vad betyder skapande för dig?

– Allt jag vill i livet är att inspirera och bli inspirerad. Inspiration leder till nytt och nytt får oss att känna liv på ett eller annat sätt. Viljan att skapa tog mig ur ett annars tråkigt och loopat liv. Den viljan kom från inspiration.

2019-06-13T08:30:28+00:00