Information med anledning av covid-19

//Information med anledning av covid-19

Information med anledning av covid-19

Frilagret är en del av Göteborgs Stad och följer Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter och allmänna råd för vissa miljöer där många människor träffas, som vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Detta gäller från och med den 12 januari.

Frilagret öppnar efter julledighet den 11 januari, Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter och allmänna råd kommer att påverka vår verksamhet och ditt besök hos oss.

Vid arrangemang
Antalet besökare i publik vid arrangemang begränsas i enlighet med de nya restriktionerna för allmänna sammankomster. Vid arrangemang med upp till 20 besökare förekommer inga särskilda restriktioner utöver att trängsel ska undvikas. Vid arrangemang med över 20 besökare tillåts endast sittande publik med minst en meter mellan sällskapen, som får bestå av max 8 personer.

I kaféet
Ett sällskap får bestå av max 8 personer per bord. Det måste vara minst en meter mellan sällskapen.

I kaféet kommer vi att ha en fast möblering med extra avstånd mellan borden. Vi ber dig vänligen att som gäst hos oss inte flytta på stolar eller andra möbler. Vi önskar även att du följer anvisningarna om max antal sittande vid respektive bord.

Vaccinationsbevis
Frilagret kommer inte att begära vaccinationsbevis av besökare i lokalen eller på arrangemang, utan sänker istället maxantalet deltagare vid arrangemang till 50 personer.

För att minska smittspridningen ber vi dig som besökare att följa de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten gått ut med.

Stanna hemma och testa dig om du får symptom.
Stanna hemma och testa dig om någon i ditt hushåll får covid-19.
Håll avstånd till andra och undvik trängsel.
Tvätta händerna ofta.
Skydda dig med vaccination. Att vaccinera sig är det bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom och spridning av covid-19.

På Göteborgs Stads hemsida hittar du mer information med anledning av covid-19.

2022-01-13T15:50:19+00:00