Everybody is a pigeon

//Everybody is a pigeon

Everybody is a pigeon av Lilla Nautilus

Lilla Nautilus (Josefin Kaya) är en icke-etablerad konstnär, författare, musiker, dagdrömmare, illustratör, nattsuddare, caféälskare, sagonörd, poet och lite till. Så här beskriver Josefin sig själv:

“Konsten är hennes hem, den trygga plats där hon får tid att andas mellan allt vardagskaos. Där får hon rum att göra realitet av fantasi och realism till drömmeri. Utställningen heter “Everybody is a pigeon” och handlar om alla de liv som dagligen missas av den stora massan. Det är en hyllning och en elegi för alla som råkat illa ut och hamnat i samhällets utkant, eller som bara är väldigt ensamma. Projektet, som består av målningar och egenskriven musik, vill understryka tanken att alla är lika när man skalar av de yttre lagren. Ett projekt med budskapet att alla kan vara en duva.

Det här är första gången hon visar upp sina målningar för allmänheten och som en stor beundrare av Frilagret var det ett självklart förstaval att ansöka här. Drömmen är att fortsätta ställa ut konst i hemstaden Göteborg och att i framtiden få publicera sina böcker och musiksagor för barn.”

Utställningen hittar du i Frilagrets kafé 10–20 december. 
2019-12-06T07:08:43+00:00