Dagbok från Arktis!

//Dagbok från Arktis!

Dagbok från Arktis på Friplanket

Ellen Tingström ställer ut sitt verk Dagbok från Arktis på Friplanket!

Vem är Ellen?
– De senaste fyra åren har min ryggsäck, en lättburen kamera och jag rest runt i världen till de allra märkligaste platser på jorden. Sex världsdelar, 40 länder och två polarområden. Dessa resor har identifierat hela min person de senaste åren av mitt liv, så det är nu så jag känner mig själv. Den plats som jag spenderat som mest tid är ögruppen Svalbard i Arktis.

Varför vill du ställa ut på Frilagret?
– Jag vill ställa ut på Frilagret för att jag tycker att alla måste få se denna vackra värld. Av denna anledning vill jag visa bilder från en av mina favoritplatser. Svalbard är MAGI! Frilagret också förresten!

Vad vill du säga med din konst?
– Vi måste bevara denna värld. Vackra Svalbard. Jordens natur är inte någonting som vi bara skall höra om i media eller naturdokumentärer. Vi måste få en personlig relation till platser för att sedan bry oss och vilja bevara denna magiska miljö. Naturen visar sitt eget konstnärskap gång på gång. Det gäller bara att titta. Försöka uppleva. Uppskatta.

Mer info om utställningen hittar du här!

2019-11-06T07:12:03+00:00