Voice – Talangtävling

//Voice – Talangtävling
Voice – Talangtävling2020-02-14T09:04:04+00:00


Make your VOICE heard

I talangtävlingen VOICE får du som är mellan 13–20 år möjlighet att visa upp din talang inför en publik, oavsett om det är akrobatik, sång, dans eller något annat. Deltävlingarna kommer vara på 1200 kvadrat, KulturAtom, Radar72 och Vårvindens Fritidsgård. Finalen avslutas på Frilagret. Du kommer att uppträda på en av fyra deltävlingar, och om går du vidare får du delta på finalen lördag den 9 maj och har chansen att vinna ett fint pris. Tävlingen bedöms av en jury.

Vad vinner du?

Ettan vinner 3000 kronor. Tvåan vinner 2000 kronor, och trean vinner 1000 kronor. Så kul!

Deltävling 1: Lördag 4 april

Deltävling 2: Lördag 18 april

Deltävling 3: Lördag 25 april

Deltävling 4: Lördag 2 maj

Final på Frilagret: Lördag 9 maj

Fyll i intresseanmälan

Först fyller du i lite information om dig själv, sedan beskriver du vad det är du ska uppträda. Självklart kan du göra ändringar i efterhand, det här är bara för att vi ska få förstå vad det är du vill göra.

När du fyllt i ansökan får du svar senast den 23 mars om du kommer att få uppträda.

Sista datumet att söka är 15 mars.

Tävlingsregler

Alla uppträdanden ska vara max fem minuter långa och måste ske på scen. Alla tävlingsmoment är alkohol- och drogfria. Uppträdanden får inte vara diskriminerande. *

Frilagret i samarbete med 1200 kvadrat, KulturAtom, Radar72, Vårvindens Fritidsgård och Unga Påverkar

Fält markerade med * är obligatoriska / Fields marked with * are mandatory.

* Vi respekterar den grundlagsskyddade åsikts- och mötesfriheten och följer Göteborgs Stads policy för mänskliga rättigheter. För att ditt bidrag ska kunna bli godkänt så får det inte vara kränkande mot någon oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion, trosuppfattning, sexuell läggning, funktionalitet och könsidentitet eller -uttryck. Vi kräver att alla bidrag respekterar dessa regler för att alla ska kunna känna sig välkomna, därför ber vi er skicka in texter och/eller videor till era bidrag för att vi ska kunna säkerställa detta på förhand. Har ni några funderingar, maila till michaela.knutsen@kultur.goteborg.se.

* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.