Voice – Talangtävling

//Voice – Talangtävling
Voice – Talangtävling2020-03-30T07:43:59+00:00

Kära vänner, VOICE Talangtävling skjuts upp till hösten!

På grund av den pågående Corona-epidemin skjuter VOICE upp alla sina evenemang till slutet på sommaren. De som har sökt för att tävla får information om detta skickat via mail. Mer info om nytt datum och plats kommer.

Ta nu hand om varandra, så ses vi under hösten eller på ett annat event!

Varmt välkommen till VOICE Talangtävling!

Fri entré

Se framtidens och samtidens unga talanger uppträda på scener i Göteborg, talanger som bland annat DJ:ar, dansar, sjunger och rappar!

Deltagarna som är mellan 13–20 år kommer att bedömas av en jury. Finalisterna uppträder på Frilagret där vinnaren har chansen att vinna ett presentkort värde 3.000 kronor. Tävlingen leds av konferencier och underhålls av talangfulla mellanakter!

Tävlingen är skapad av Frilagrets ambassadörer i samarbete med Ungdomens hus 1200 Kvadrat, Angereds Ungdomsråd, Blå Stället, KulturAtom, Radar72 och Vårvindens Fritidsgård. Tillsammans vill vi sätta rampljuset på hela stadens talanger och öppna stadens gränser.

Deltävlingarna är på

1. Lördag 4 april kl. 17–20 på Ungdomens hus 1200 Kvadrat

2. Lördag 18 april kl. 17–20 på KulturAtom

3. Lördag 25 april kl. 17–20 på Radar72

4. Lördag 2 maj kl. 17–20 Vårvindens Fritidsgård

Final: Lördag 9 maj kl. 17–20 på Frilagret

Här hittar du eventet på Facebook!


ANSÖKAN HAR STÄNGT!

Make your VOICE heard

I talangtävlingen VOICE får du som är mellan 13–20 år möjlighet att visa upp din talang inför en publik, oavsett om det är akrobatik, sång, dans eller något annat. Deltävlingarna kommer vara på 1200 kvadrat, KulturAtom, Radar72 och Vårvindens Fritidsgård. Finalen avslutas på Frilagret. Du kommer att uppträda på en av fyra deltävlingar, och om går du vidare får du delta på finalen lördag den 9 maj och har chansen att vinna ett fint pris (presentkort värde, 1:a 3 000 kr, 2:a 2 000 kr, 3:a 1 000 kr). Tävlingen bedöms av en jury.

Deltävling 1: Lördag 4 april

Deltävling 2: Lördag 18 april

Deltävling 3: Lördag 25 april

Deltävling 4: Lördag 2 maj

Final på Frilagret: Lördag 9 maj

Fyll i intresseanmälan

Om anmälan inte fungerar, skicka då ett mail och svara på frågorna till michaela.knutsen@kultur.goteborg.se!

Först fyller du i lite information om dig själv, sedan beskriver du vad det är du ska uppträda. Självklart kan du göra ändringar i efterhand, det här är bara för att vi ska få förstå vad det är du vill göra.

När du fyllt i ansökan får du svar senast den 23 mars om du kommer att få uppträda.

Sista datumet att söka är 15 mars.

Tävlingsregler

Alla uppträdanden ska vara max fem minuter långa och måste ske på scen. Alla tävlingsmoment är alkohol- och drogfria. Uppträdanden får inte vara diskriminerande. *

Frilagret i samarbete med Ungdomens hus 1200 Kvadrat, KulturAtom, Radar72, Vårvindens Fritidsgård, Blå stället och Angereds Ungdomsråd.