Ställ ut din konst på Frilagret!

//Ställ ut din konst på Frilagret!
Ställ ut din konst på Frilagret!2019-05-08T09:38:13+00:00

Ansökan för hösten 2019 är öppen!

Ställ ut din konst på Frilagret hösten 2019

Gör som Melissa, Noha och Molly, ansök om att få ställa ut din konst på Frilagret! Ansökan till höstens utställningar på Frilagret öppnar den 1 maj och du kan ansöka fram till den 24 maj! All konst är välkommen och alla mellan 13–30 år är välkomna att söka.

Du har möjlighet att ställa ut i FriGalleri, kaféet och i vår blackbox. Du hittar ansökan längre ner!

Vad händer efter du skickat in din ansökan?

Vi på Frilagret gör en urvalsprocess och meddelar besked innan midsommar. Vi kommer i denna process förbehålla oss rätten att placera konstnärernas verk i de lokalerna där vi anser dem vara mest passande.

För utställningar i vårt kafé sker upphängning av dina verk på lördagar. I FriGalleri sker upphängningen på tisdagar.

Fyll i intresseanmälan / Fill out the application

Först fyller du i lite information om dig själv, sedan beskriver du kort din utställning. Är du inte klar med din konst ännu är det helt okej att du skickar in en bild på något halvfärdigt. Vi letar efter utställare med olika personliga uttryck och från alla olika stadsdelar. Tavlor, installationer, foton, keramik, träskulpturer eller vad du vill. All konst är välkommen och alla mellan 13–30 år är välkomna att söka.

Fält markerade med * är obligatoriska / Fields marked with * are mandatory.
* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du fyller i en intresseanmälan för att ställa ut på Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig som eventuell utställare på Frilagret. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.