Skapar du? Vill du ställa ut?

//Skapar du? Vill du ställa ut?
Skapar du? Vill du ställa ut? 2018-05-30T14:58:17+00:00

Nu förbereder vi höstens utställningar i vår utställningshall

Höstens alla utställningsperioder är fulla. I oktober öppnar vi ansökan igen inför vårens utställningsperioder. Välkommen med din ansökan då.

Vem kan söka? Alla mellan 13–30 år. Du får ställa ut i vår utställningshall i upp till 2 veckor. Som utställare på Frilagret kan du även få hjälp med hängningen av din konst av en curator. Givetvis är det helt gratis att ställa ut.

Utställningshallen

Utställning av Ida Juvonens konst.

Fyll i intresseanmälan / Fill out the application

Först fyller du i lite info om dig själv, sedan beskriver du kort din utställning. Är du inte klar med din konst ännu är det helt ok att du skickar in en bild på något halvfärdigt. Vi letar efter utställare med med olika personliga uttryck och från alla olika stadsdelar. Tavlor, installationer, foton, keramik, träskulpturer eller vad du vill … All konst är välkommen och alla mellan 13–30 år är välkomna att söka.

Fält markerade med * är obligatoriska / Fields marked with * are mandatory.


* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du fyller i en intresseanmälan för att ställa ut på Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig som eventuell utställare på Frilagret. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.