Ställ ut din konst på Frilagret!

//Ställ ut din konst på Frilagret!
Ställ ut din konst på Frilagret!2019-10-30T08:48:37+00:00

Vi söker nu vårens utställare!

Frilagret söker utställare för våren 2020!

Vem kan söka?

Alla mellan 13–30 år kan söka med den konstform de vill. Du behöver inte vara klar med dina verk nu, utställningen sker under våren.

Hur går det till?

Du får ställa ut i någon av våra lokaler, upp till 2 veckor. Som utställare på Frilagret kan du även få hjälp med hängningen av din konst av en curator. Givetvis är det helt gratis att ställa ut. Vi på Frilagret gör en urvalsprocess och återkommer till dig inom två veckor.

Skicka in din ansökan senast den 17 november! Ansökan hittar du längre ner!

Fyll i intresseanmälan / Fill out the application

Först fyller du i lite information om dig själv, sedan beskriver du kort din utställning. Är du inte klar med din konst ännu är det helt okej att du skickar in en bild på något halvfärdigt. Vi letar efter utställare med olika personliga uttryck och från alla olika stadsdelar. Tavlor, installationer, foton, keramik, träskulpturer eller vad du vill. All konst är välkommen och alla mellan 13–30 år är välkomna att söka.

Fält markerade med * är obligatoriska / Fields marked with * are mandatory.

* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du fyller i en intresseanmälan för att arrangera eller ställa ut på Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig som eventuell arrangör på Frilagret. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.

Utställningar hösten 2019!