Ställ ut din konst i FriGalleri

//Ställ ut din konst i FriGalleri
Ställ ut din konst i FriGalleri2018-12-13T10:09:38+00:00

Ansökan öppnar åter igen den 1 maj 2019

Ansökan till vårens utställningar i FriGalleri har stängt, men vi öppnar upp den i vår igen, inför utställningsperioden hösten 2019. Du kan alltså inte ansöka om att få ställa ut förrän vi lägger ut ansökan inför hösten 2019, som sker 1–31 maj 2019. Varmt välkommen att ansöka då, det ser vi fram emot!

Utställningshallen

Utställning av Ida Juvonens konst.

Fyll i intresseanmälan / Fill out the application

Först fyller du i lite information om dig själv, sedan beskriver du kort din utställning. Är du inte klar med din konst ännu är det helt okej att du skickar in en bild på något halvfärdigt. Vi letar efter utställare med olika personliga uttryck och från alla olika stadsdelar. Tavlor, installationer, foton, keramik, träskulpturer eller vad du vill. All konst är välkommen och alla mellan 13–30 år är välkomna att söka.

Fält markerade med * är obligatoriska / Fields marked with * are mandatory.


* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du fyller i en intresseanmälan för att ställa ut på Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig som eventuell utställare på Frilagret. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.

Höstens utställningar i FriGalleri