Skapa i Frilabbet

//Skapa i Frilabbet
Skapa i Frilabbet2021-05-11T08:48:23+00:00

Kom och skapa i vårt kreativa labb Frilabbet!

Frilagret är tillfälligt stängt med anledning av coronaviruset

Med anledning av den ökade smittspridningen av coronaviruset och de skärpta allmänna råden för Västra Götaland håller Frilagret och Friplanket tillfälligt stängt. Detta är en tillfällig åtgärd från och med lördag 14 november och som gäller tillsvidare. Det finns idag inget beslut om när vi kan öppna igen. Läs mer här! 


Våga, pröva, skapa i Frilabbet!

Covid-19: Efter en lång väntan kör Frilabbet igång igen!

På grund av Covid-19 är platserna starkt begränsade och först till kvarn är principen. Tänk på att hålla avstånd och god handhygien under workshops så att alla kan känna sig trygga med att deltaga. Handsprit och handtvättsmöjlighet finns på plats och redskap spritas mellan varven.

Vi ser fram emot att träffa alla skaparglada människor igen och hoppas på en öppen höst med många fina möten.

Öppettider Frilabbet

Kom och skapa vad du vill i vårt kreativa labb. Onsdagar och torsdagar är du välkommen att göra sådant som kanske inte går att göra hemma. Andreas är på plats för frågor och stöd. Du kanske vill måla, tälja, sy, klippa och klistra, virka, jobba med en skulptur eller experimentera. Då är vi den perfekta platsen! Kom in på Frilagret så hittar du hit!

Till Frilabbet är alla välkomna!

Onsdagar: 15–20
Torsdagar: 10–16

Hantverkskafé varje onsdag kl. 18–20

På onsdagar mellan kl. 18–20 ordnar Frilabbet workshops och hantverkskafé! Från kl. 17 kan du hämta en kölapp hos husvärden för att vara säker på att få en plats till kvällens workshop. Frilabbet är öppet från kl. 15 och det finns alltid papper, penna, sax om du vill hålla fingrarna sysselsatta.

Avvikande öppettider

Inga just nu.

Har du andra idéer?

💡 Har du andra idéer eller önskar du någon workshop i Frilabbet? Tveka inte att skicka in ett initiativ på vår hemsida!