Låna Logen

//Låna Logen
Låna Logen2020-11-13T17:46:56+00:00

Frilagret är tillfälligt stängt med anledning av coronaviruset

Med anledning av den ökade smittspridningen av coronaviruset och de skärpta allmänna råden för Västra Götaland håller Frilagret och Friplanket tillfälligt stängt. Detta är en tillfällig åtgärd från och med lördag 14 november och som gäller tillsvidare. Det finns idag inget beslut om när vi kan öppna igen. Läs mer här! 


Är du mellan 13–30 år och ska ha ett möte? Behöver du ett lugnt arbetsrum? Då kan du låna Frilagrets loge!

Vad är logen?

Logen är en ljus och lugn lokal med utsikt mot kanalen. Den har båda sminkbord och ett litet bord med stolar. Lokalen har plats för max 4 personer (färre p.g.a. corona) och kan användas till aktiviteter som inte kräver så mycket utrymme.

Hur funkar det?

För att boka logen måste du vara mellan 13–30 år och respektera vår policy för mänskliga rättigheter. Logen är, som hela Frilagret, alkohol- och drogfritt.

När kan logen bokas och hur länge?

Logen kan enbart bokas samma vecka som du vill låna logen, under kaféets öppettider. Du kan boka max tre timmar per tillfälle via husvärd på plats eller Frilagrets telefon 031–368 32 50.

Om du vill boka idag eller denna veckan

Fråga husvärden som finns i kaféet om lediga tider, det går bra att boka samma dag om det är ledigt. Du kan även ringa Frilagret på 031–368 32 50.