Friplanket!

//Friplanket!
Friplanket!2019-07-02T08:51:21+00:00

Vill du skapa mitt i stan?

Friplanket är en 26 meter lång yta där personer mellan 13–30 år tar plats i staden. Här kan du få ha ditt verk/kreativa aktiviteter och vara synlig under tre veckor på en fem meter stor yta. Precis som på Frilagrets övriga verksamhet är Friplanket till för alla i åldersgruppen oavsett vart i staden du bor. Du bestämmer själv över din idé, planerar, fixar material och marknadsför. Självklart med hjälp och stöd från oss. Det kostar ingenting att arrangera på Friplanket.

Vad kan du göra på planket?

Det mesta är möjligt att skapa; ställ ut dina texter, foton, gör en workshop om plantering av växter, gör konst av garn, ställ ut seriestrippar. Detta är bara ett fåtal förslag på de saker som skulle kunna göras. Du har säkert många fler idéer, fyll i formuläret nedan och berätta!

Var är Planket?

Friplanket ligger vid Pusterviksplatsen, på andra sidan kanalen om Feskekörka.

Utställare

Period 1 (17/6–21/7)

Vi ska prata av Nontokozo Tshabalala
Not a number av Fred Miller
Sailor Moan av Moa Ryman
Orten gäris av Mona Hussein

Period 1 (1/6–17/6)

Honest art av Fanny Hilding
Graffiti med SAK UNG
Crumpled thoughts av Fatlume Fazliu


Vad händer efter att du skickat in din ansökan?

Vi på Frilagret gör en urvalsprocess och återkommer till dig inom två veckor.

Har du frågor?

Har du några frågor? Kontakta Alex Snäckerström som är projektledare för Friplanket. Du kan maila på: alex.snackerstrom@kultur.goteborg.se

Friplanket finansieras av Trafikverket.

Fyll i intresseanmälan / Fill out the application

Först fyller du i lite info om dig själv, sedan beskriver du vad det är du vill göra på Friplanket. Självklart kan du göra ändringar i efterhand, det här är bara för att vi ska få en uppfattning om vad det är du vill göra.

När du fyllt i intresseanmälan får du svar från Alex Snäckerström (projektledare för Friplanket) inom 2 veckor.

Fält markerade med * är obligatoriska / Fields marked with * are mandatory.


* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du fyller i en intresseanmälan för att arrangera eller ställa ut på Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig som eventuell arrangör på Frilagret. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.