Boka blackboxen

//Boka blackboxen
Boka blackboxen2019-12-10T15:55:03+00:00

Är du mellan 13-30 år? Dansar du? Spelar du i ett band? Planerar du en teaterföreställning? DJ:ar du? Fotograferar du? Då kan du boka vår blackbox/repsal!

Tiderna för blackboxen är tänkta för repetitioner, vill du göra något med publik är du välkommen att fylla i formuläret på sidan “Vill du arrangera?

Vad är en blackbox?

En blackbox är ett rum som har helt svartmålade väggar, golv och tak. Det betyder att när ljuset släcks så kan rummet bli i princip helt kolsvart (lite ströljus från nödutgångsskyltar går dock inte att komma ifrån). Det kan t.ex. passa bra vid teaterföreställningar. Blackboxen är också ljudisolerad som gör den bra till dans och DJ:ing.

Hur funkar det?

Första gången du bokar skapar du ett konto som du sedan kan logga in på för att se dina bokningar. På din bokningssida har du även möjlighet att avboka dina tider. Om du använder tangentbordsnavigering ber vi dig att kontakta oss för att göra bokningar då detta bokningssystem tyvärr inte har stöd för det.

Bokningsregler

Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att använda blackboxen. Därför är det bara tillåtet att boka max 1 pass per person/grupp och vecka! Om du får förhinder krävs avbokning i bokningssystemet. När du kommer till Frilagret för att använda blackboxen kom ihåg att checka in hos husvärden först. På det sättet säkrar vi att blackboxen inte står oanvänd.

Ljudnivå

Frilagret har en överenskommelse med Lagerhusets hyresgäster om att inte störa dem med starkt ljud under dagarna måndag till torsdag fram till kl. 16 och fredag till kl. 15. Under helgerna är finns inga restriktioner. Blackboxen har en bullermätare.

Vi släpper nya tider

Vi släpper nya tider månadsvis, och det går som utgångspunkt att boka blackboxen tisdagar kl. 9–18 och onsdagar kl. 9–16.

Om vi har lediga tider utöver tisdag och onsdag i blackboxen, lägger vi också upp dem här!

När tiderna en dag är fullbokade syns en liten rund symbol med rött streck tvärs över.

https://www.frilagret.se/
januari 2020
mån tis ons tor fre lör sön
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du bokar Blackboxen här på  Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig i samband bokningen . Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.