Besöka kaféet

//Besöka kaféet
Besöka kaféet2021-09-03T13:51:48+00:00

Öppettider i kaféet

Kaféet öppnar igen tisdagen den 7 september. Under den första tiden kommer det att vara temporära öppettider:

Måndag: Stängt
Tisdag: 9–17
Onsdag: 9–17
Torsdag: 9–17
Fredag: 9–17
Lördag: 12–17
Söndag: Stängt


Hundar är endast välkomna till hörnan i Frilagrets kafé, är det upptaget så har vi tyvärr inte plats för hundar. Hundar får dessvärre inte komma fram till kassan heller. Detta på grund av hänsyn till allergiker. Tack för visad hänsyn.

Avvikande öppettider

Välkommen till Kafé Frilagret!

På Frilagret finns ett kafé där du kan ta en fika och där du också är välkommen att bara sitta ner. Kafé Frilagret satsar på ekologiskt, fairtrade och allt är vegetariskt, vi har även mycket veganskt och glutenfritt. Kaféet utgår efter säsongsbaserade svenska produkter, vilket märks av i både mat och bakverk. På morgnarna serveras kaffe, te och enklare mackor och frukost, från klockan 12 serveras underbart värmande soppor.

Vi har inget köptvång i kaféet, så det går jättebra att komma hit och sitta och plugga, läsa, rita eller vad du nu vill göra och du behöver inte köpa något. Du får gärna ta med dig egen mat, däremot har vi inte bestick eller mikrovågsugn att låna ut.

Hållbarhet

Ett stort projekt för Frilagret är att sluta använda engångsartiklar i verksamheten, vilket inkluderar Frilagrets kafé och arrangemang. Nu vill vi uppmuntra dig att ta med egen matlåda om du vill köpa med mat från kaféet, då vi inte har take-awaylådor längre.

Kaféet drivs i Frilagrets eget regi.

Recept

Här hittar du Kafé Frilagrets recept. För att se recepten i text, klicka in på filmen så hittar du recepten inne på YouTube-länken.

Mini-flapjacks

Frallor

Recept: Fröpastej

Veganska morotsmuffins