Besöka kaféet

//Besöka kaféet
Besöka kaféet 2018-02-05T13:52:27+00:00
  • Brunch buffé

På Frilagret finns ett kafé där du kan ta en fika och där du också är välkommen att bara sitta ner. Kafé Frilagret satsar på ekologiskt, fair trade och allt är vegetariskt, vi har även mycket veganskt och glutenfritt. På morgnarna serveras kaffe, te och enklare mackor och frukost, från klockan 12 serveras underbart goda sallader och värmande soppor.

På Kafé Frilagret har vi inget köptvång, så det går jättebra att komma hit och sitta och plugga, läsa, rita eller vad du nu vill göra och du behöver inte köpa något.

Kaféet drivs i Frilagrets eget regi. Du kan ringa till Kafé Frilagret på 031-368 36 91 eller maila till vår kaféföreståndare Lindi lindi.ladron.de.guevara@kultur.goteborg.se.

Vegansk brunch

På lördagarna i februari, den 3, 10, 17 och 24, välkomnar vi specialaren semlevåfflan (med mandelmassa och kardemumma i degen och grädde på toppen)! Besök gärna vårt Facebook-event för mer information (öppnas i ny flik). 

På lördagar kl 12 – 14 serverar vi en helvegansk brunch med egansk äggröra, havregurt med müsli, ugnsbakad potatis, sallad, nybakat bröd och en mängd goda röror/pålägg som rödbetshummus, ärtpesto och fröpastej, kaffe/te och juice för 125 kr.

Om brunchens värdegrund

1. Använda, inte slänga!
2. Miljövänliga produkter

Frilagrets kafé är måna om att ni ska få den bästa upplevelsen av vår brunch. Vi har ett stort fokus på att inte belasta miljön, då vi dels har vegansk mat men också genom att inte slänga våra ingredienser, utan istället använda allt vi lagar. Ett annat fokus är att använda ekologiska och lokala produkter, alltifrån påsar till mat.

Öppettider i kaféet

Måndag: Stängt
Tisdag: 9 – 18
Onsdag: 9 – 18
Torsdag: 9 – 18
Fredag: 9 – 17
Lördag: 12 – 17
Söndag: Stängt