Besöka kaféet

//Besöka kaféet
Besöka kaféet 2017-12-12T09:55:12+00:00
  • Tallrik med sallad
  • Frukostbricka
  • Frukost på bord
  • Bullar
  • Brunch med våfflor och frukt
  • Brunch buffé

På Frilagret finns ett kafé där du kan ta en fika och där du också är välkommen att bara sitta ner. Kafé Frilagret satsar på ekologiskt, fair trade och allt är vegetariskt, vi har även mycket veganskt och glutenfritt. På morgnarna serveras kaffe, te och enklare mackor och frukost, från klockan 12 serveras underbart goda sallader och värmande soppor.

På Kafé Frilagret har vi inget köptvång, så det går jättebra att komma hit och sitta och plugga, läsa, rita eller vad du nu vill göra och du behöver inte köpa något.

Kaféet drivs i Frilagrets eget regi. Du kan ringa till Kafé Frilagret på 031-368 36 91 eller maila till vår kaféföreståndare Lindi lindi.ladron.de.guevara@kultur.goteborg.se.

Vegansk brunch

På lördagar kl 12 – 14 serverar vi en helvegansk brunch med ugnsbakad potatis, sallad, rostat bröd och en mängd goda röror/pålägg, kaffe/te och juice. Brunchen kostar 125 kr.

Den 16/12 julpyntar vi brunchen!

Välkommen till Frilagrets helt veganska julbrunch! Kom och grädda dina saffransvåfflor, njut av gott bröd & vegansk julkorv, goda pålägg, rostad potatis, grönkålssallad med mer. Avsluta med julfika.

Julbrunchen är helt vegansk, nötfri och det finns även glutenfritt.

Julbord

Frilagrets efterfrågade julbord är tillbaka! Helt vegetariskt och veganskt! Njut av griljerad rotselleri, potatisgratäng, rödkål, grönkålssallad, inläggningar, med mer. Avsluta med julfika!

Vi serverar julbordet under tre dagar, den 12-13 dec är det på kvällen mellan kl. 17-19 och den 14 dec har du chans att äta julbordet till lunch mellan kl 11.30-14.30.

Boka bord! Vi har begränsat antal platser, så du behöver boka bord. För att boka ska du maila till vår kaféföreståndare Lindi, om det finns plats får du en bokningsbekräftelse. Skriv hur många ni är och vilket datum ni vill komma!
>> Maila till lindi.ladron.de.guevara@kultur.goteborg.se.

OBS! Tis den 12/12 och ons 13/12 är redan fullbokade!

Julbordet är helt nötfritt, det finns även glutenfritt.

Pris 150 kr.

Välkommen!

Öppettider i kaféet

Måndag: Stängt
Tisdag: 9 – 18
Onsdag: 9 – 18
Torsdag: 9 – 18
Fredag: 9 – 17
Lördag: 12 – 17
Söndag: Stängt