Besöka kaféet

//Besöka kaféet
Besöka kaféet2019-08-29T05:48:30+00:00

Öppettider i kaféet

Hundar är endast välkomna till hörnan i Frilagrets kafé, är det upptaget så har vi tyvärr inte plats för hundar. Hundar får dessvärre inte komma fram till kassan heller. Detta på grund av hänsyn till allergiker. Tack för visad hänsyn.

Måndag: Stängt
Tisdag: 9–20
Onsdag: 9–20
Torsdag: 9–17
Fredag: 9–17
Lördag: 11–16
Söndag: Stängt

Välkommen till Kafé Frilagret!

På Frilagret finns ett kafé där du kan ta en fika och där du också är välkommen att bara sitta ner. Kafé Frilagret satsar på ekologiskt, fairtrade och allt är vegetariskt, vi har även mycket veganskt och glutenfritt. På morgnarna serveras kaffe, te och enklare mackor och frukost, från klockan 12 serveras underbart goda sallader och värmande soppor.

Vi har inget köptvång i kaféet, så det går jättebra att komma hit och sitta och plugga, läsa, rita eller vad du nu vill göra och du behöver inte köpa något. Du får gärna ta med dig egen mat, däremot har vi inte bestick eller mikrovågsugn att låna ut.

Hållbarhet

Ett stort projekt för Frilagret är att sluta använda engångsartiklar i verksamheten, vilket inkluderar Frilagrets kafé och arrangemang. Nu vill vi uppmuntra dig att ta med egen matlåda om du vill köpa med mat från kaféet, då vi inte har take-awaylådor längre.

Frukostmeny

• Fralla eller smoothiebowl, kaffe eller te och juice, 60 kr

• Stor Frukost: Fralla, smoothiebowl, kaffe eller te och juice, 75 kr

Lunchmeny

• Dagens soppa med veganskt och glutenfritt hembakat bröd, 75 kr

• BBQ-wrap med pulled vegansk “pork”, morot, gurka, rödkål, ruccola och vegansk mayo, hel 70 kr, halv 38 kr

• Mozzarella-toast med ekologisk mozzarella, fröpesto och tomatpuré, 45 kr

• Getost-toast med getost, karamelliserad rödlök, ruccola och honung, 45 kr

• Vegansk portobello-toast med vegansk ost, spenat och rostad paprika-mayo, 45 kr

Kaféet drivs i Frilagrets eget regi. Du kan ringa till Kafé Frilagret på 031-368 36 91 eller mejla till kaféföreståndare Lindi. Dessvärre har vi ingen möjlighet att erbjuda catering utanför Lagerhuset.