Vill du arrangera på Frilagret?

//Vill du arrangera på Frilagret?
Vill du arrangera på Frilagret?2021-01-11T09:11:03+00:00

På Frilagret kan alla mellan 13–30 år arrangera konserter, föreläsningar, workshops eller annat. Du som arrangerar får tillgång till lokaler och teknik utan kostnad. Som arrangör på Frilagret planerar och genomför du själv ditt arrangemang, givetvis med hjälp och stöd från oss där det behövs. Frilagret betalar inte ut några gager eller avgifter, det är dock okej som arrangör att ta inträde på ditt arrangemang (max 50kr/biljett). Det går inte att arrangera privata fester eller tillställningar på Frilagret. Frilagret är alltid alkohol- och drogfritt.

Om du har ett event som du vill genomföra, stort eller smått, fyller du i intresseanmälan nedan. Vår programgrupp träffas varje vecka och går igenom nya förslag, och kontaktar sedan dig med besked.

Ställa ut på Frilagret

På Frilagret finns det möjlighet att ställa ut i våra lokaler. Du kan läsa mer om att ställa ut hos oss här.

Fyll i intresseanmälan/Fill out the application

Först fyller du i lite info om dig själv, sedan beskriver du vad det är du vill göra på Frilagret. Självklart kan du göra ändringar i efterhand, det här är bara för att vi ska få en uppfattning om vad det är du vill göra.

* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du fyller i en intresseanmälan för att arrangera eller ställa ut på Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig som eventuell arrangör på Frilagret. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.