Vill du arrangera på Frilagret?

//Vill du arrangera på Frilagret?
Vill du arrangera på Frilagret?2023-09-01T09:59:09+00:00

På Frilagret kan du som är mellan 13–30 år arrangera en konsert, föreställning, workshop, konsert med mera. Du som arrangerar får använda våra lokaler och teknik utan kostnad och det är du som planerar och genomför ditt arrangemang, givetvis med hjälp och stöd från oss där det behövs.

Frilagret betalar inte ut några gager eller avgifter, det är dock okej som arrangör att ta inträde på ditt arrangemang (max 50kr/biljett). Det går inte att arrangera privata fester eller tillställningar på Frilagret. Frilagret är alltid alkohol- och drogfritt.

Om du har ett event som du vill genomföra, stort eller smått, kan du fylla i en intresseanmälan via formuläret nedan eller komma på Drop-in: coachning på onsdagar kl. 17–19, läs mer här!

Följ oss på Instagram för inspiration till ditt event.

Ställa ut på Frilagret

På Frilagret finns det möjlighet att ställa ut i våra lokaler. Du kan läsa mer om att ställa ut hos oss här.

Fyll i intresseanmälan

Först fyller du i lite info om dig själv, sedan beskriver du vad det är du vill göra på Frilagret. Självklart kan du göra ändringar i efterhand, det här är bara för att vi ska få en uppfattning om vad det är du vill göra. Vår programgrupp träffas varje vecka och går igenom nya förslag, och kontaktar sedan dig med besked.

* Det är viktigt för oss på Frilagret att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. När du fyller i en intresseanmälan för att arrangera eller ställa ut på Frilagret behåller vi dina personuppgifter så länge som behövs för att hålla kontakten med dig som eventuell arrangör på Frilagret. Vi kommer aldrig att dela med oss av informationen till obehöriga eller dela den med tredje part.