Frilagret
Frilagret är kulturhuset för unga - mitt i Göteborg. Och det är du som bestämmer vad det ska innehålla. Välkommen!
 

Verkstan

Verkstan på Frilagret

Välkommen till Verkstan!

I Verkstan kan du delta i skapande verksamhet av olika slag, här finns utrustning för screentryck, symaskiner, skrivare och pinmaskin. Vi har öppen skapande verkstad och du kan gärna komma med förslag på sånt du själv vill prova på.

Öppen verkstad på onsdagar och lördagar

På onsdagar och lördagar har vi  drop-in i Verkstan. Då har vi personal på plats som kan hjälpa till med enklare frågor. På onsdagar kommer vi också att ha workshops ibland, kolla i kalendern för mer info om det. I Verkstan kan du göra följande; screentryck, låna dator och skriva ut, låna symaskin och pinmaskin.

Onsdagar klockan 15 – 18
Lördagar klockan 12 – 16

OBS! Ingen Öppen Verkstad på lördag 3/6!

Föreslå workshop

Har du idéer om något du skulle vilja testa på? Hör av dig till oss, så ser vi om det går att ordna! Vi har haft workshops i allt från smycketillverkning och täljning till programmering och storyboarding. Bara fantasin sätter gränserna. Om du har en idé för en workshop du skulle vilja gå på så kan du fylla i formuläret på sidan ”Vill du arrangera”, så återkommer vi till dig så snart vi kan!

Leda workshop?

Skulle du vilja leda en workshop i något du är bra på? Då kan vi skriva med dig på vår lista över workshopledare till Verkstan! Våra deltagare och besökare är de som avgör efterfrågan. När det finns ett antal intresserade av exempelvis dans, teater, film, kalligrafi, screentryck eller annat så bokar vi en workshopledare. Uppdraget är arvoderat. Är du verksam inom ett konstuttryck och är en bra pedagog så är du välkommen att skicka in följande till oss:

Namn
Kontaktuppgifter
Vad du kan hålla en workshop i
Vilka språk du kan hålla en workshop i
Utbildning/erfarenhet/titlar/priser (relaterat till din workshop)
Bild relaterat till ditt workshopämne

Skriv gärna informationen om workshops du kan hålla i punktform. Till exempel:
- Lär dig att klippa film i redigeringsprogram premiere pro cc 2015 eller imovie
- Lär dig grunderna i fotografering
- Prova på screentryck
- Lär dig skriva kalligrafi

Skicka in dina uppgifter till frilagret@kultur.goteborg.se