Frilagret
Frilagret är kulturhuset för unga - mitt i Göteborg. Och det är du som bestämmer vad det ska innehålla. Välkommen!
 

Om webbplatsen

Tillgänglighet

Vår ambition är att frilagret.se ska vara så enkel, funktionell och tillgänglig som möjligt. Det ska inte heller spela någon roll om du surfar på mobilen eller om du är synskadad och använder en skärmläsare. För att uppnå denna höga nivå av tillgänglighet är webbplatsen byggd utifrån riktlinjer och standarder för tillgänglighet.

Vi vill att du enkelt ska kunna hitta på webbplatsen och vi strävar efter att alla texter ska vara lätta att förstå. Du kan även anpassa webbplatsen utifrån dina behov. Det kan du läsa mer om på sidan anpassa webbplatsen.

Utskrift

Sidor på Frilagrets webbplats anpassas automatiskt för utskrift. På så sätt behövs ingen särskild utskriftsversion, utan du skriver ut sidor från webbplatsen genom att använda din webbläsares inbyggda funktion för utskrift. På utskrifterna är sidospalten, menyer, och annan navigering borttagen. Om du vill se hur utskriften ser ut innan du skickar den till skrivaren kan du välja ”Förhandsgranska” eller ”Förhandsvisa” i din webbläsare eller i utskriftsfönstret.

Tangentbordsnavigering

Om du har svårt att använda mus är det ofta enklare att navigera med hjälp av tangentbordet. I de flesta webbläsare kan du göra det genom att använda Tab-tangenten för att hoppa från en länk till nästa, och Enter- eller Returtangenten för att aktivera en länk. För att hoppa till föregående länk håller du nere Shift-tangenten samtidigt som du trycker på Tab. Om det inte fungerar i din webbläsare bör det finnas information om hur du gör i webbläsarens dokumentation eller hjälpsystem.

Om du har åsikter, frågor eller önskemål gällande sidan så är du varmt välkommen att kontakta oss på frilagret@kultur.goteborg.se