Frilagret
Frilagret är kulturhuset för unga - mitt i Göteborg. Och det är du som bestämmer vad det ska innehålla. Välkommen!
 

22/3 Uppstartsträff relationsgrupper

Publicerat 22 februari, 2017
22/3 Uppstartsträff relationsgrupper

Uppstartsträff relationsgrupper

Kl. 19 – 20.30
Gratis inträde

Vill du ha en egen grupp som träffas löpande och pratar om relationer? Nu startar Relationsinstitutet upp relationsgrupper i Göteborg.

Vid uppstartsträffen kommer Relationsinstitutets Karolina Bång att berätta om hur hon startade en liknande grupp för några år sedan, en grupp som höll i sig många år. Karolina kommer också ge tips på metoder för inkluderande samtal. Vi bjuder på kvällsfika.

1. Genomgång och tips
2. Listning av grupptyper
3. Fika och gruppformering
4. Gruppdeltagarna säger hej till varandra
5. Återsamling och gemensamt lycka till

Under steg 3 kommer vi lägga ut lappar på bord så väljer du vilken typ av grupp du vill vara i genom att välja att placera dig vid det bordet. Om det är många runt ett bord så knoppar vi av gruppen i flera.

Vilka ingångar kan jag ha?

Du kan ha varierande ingångar. Kanske är det så att du är intresserad av relationer och pratar ofta om det, men att du skulle vilja göra det med nya personer. Eller så har du erfarenhet av relationer som bryter normer och vill ha stöd eller stötta andra. Kanske är du intresserad av att vårda nära relationer och vill prata med andra om det. Kanske har du ett yrke som handlar mycket om relationer. Kanske känner du någon som passar in på ovan, bjud in henom! Kanske är du bara nyfiken, kom!

Vi rekommenderar att inte vara i samma grupp som någon du känner.

Anmälan

Anmäl gärna ditt intresse här och om du vill ha en specifik typ av grupp via den här länken (öppnas i ny flik).

Har du frågor? Skicka ett meddelande till Relationsinstitutet på Facebook eller mejla din fråga till julia@relationsinstitutet.org.

Bjud gärna in till eventet på facebook (öppnas i ny flik).

Välkommen!
//Relationsinstitutet

Dela inlägget

Kommentera