Frilagret
Frilagret är kulturhuset för unga - mitt i Göteborg. Och det är du som bestämmer vad det ska innehålla. Välkommen!
 

Boka blackboxen

Tisdagar kl. 10 – 18
Onsdagar kl. 10 – 16

Dansar du? Spelar du i ett band? Planerar du en teaterföreställning? DJ:ar du? Boka vår blackbox/repsal! Passen är indelade på följande sätt: Kl 10-12, 12-14, 14-16 och på tisdagar även 16-18. Bokar du ett morgonpass (kl 10-12) så kan du komma redan från klockan 9.

OBS! BOKA MAX 2 PASS/PERSON OCH VECKA! Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att använda blackboxen. Avbokningar görs i så god tid som möjligt!

Blackboxtiderna är alltså tänkta för repetitioner, vill du göra något med publik är du välkommen att kontakta någon i vår programgrupp, du hittar programgruppens adresser här.

Boka

Klicka dig fram med ”nästa vecka”-pilen till det datum du är intresserad av. Om tiden är vit kan du klicka på den och följa intruktionerna. Om tiden du vill boka är grå/svart är den antingen redan bokad eller så går det inte att boka just den tiden.

Den dag och tid du har bokat vill vi att du kommer upp till oss på kontoret på plan 1 (precis ovanför Frilagrets lokaler) så följer vi med dig och låser upp.

Det finns grundljus och -ljud och DJ-bänk. Dansspegel finns i lokalen. Behöver du något annat kontakta oss i god tid (inte samma dag!) på frilagret@kultur.goteborg.se.

OBS! Bokningssidan visas inte riktigt på mobil. Gör din bokning på en dator.