Frilagret
Frilagret är kulturhuset för unga - mitt i Göteborg. Och det är du som bestämmer vad det ska innehålla. Välkommen!
 

Vill du uppträda under Göteborgs kulturkalas?

Publicerat 9 juli, 2015
Vill du uppträda under Göteborgs kulturkalas?

Ung Scen är en del av Göteborgs 400 års jubileum och ett samarbete mellan Göteborg & Co och Frilagret. Nu har du som är upp till 30 år gammal möjlighet att göra just din grej på Ung Scen 2015 under Göteborgs Kulturkalas.

Skicka ett mail och skriv vad du vill göra till: openscen@gmail.com senast 11/7! Alla former av kulturuttryck är välkommet!

Om Ung Scen
Om sex år fyller Göteborg 400 år. Men vägen fram till 2021 är lika viktig som jubileumsåret. Varje år har ett fokus för sätta ljus på det som redan görs och kraftsamla för att tillsammans göra Göteborg till en ännu bättre stad. Under 2015 sätter jubileet extra fokus på ”Av och med unga”. Målet är att Göteborg år 2021 är en stad där barn och unga har och upplever inflytande på riktigt i frågo som intresserar och berör dem och att unga ges plats att pröva nya uttryck och idéer.

Dela inlägget

Kommentera