Frilagret
Frilagret är kulturhuset för unga - mitt i Göteborg. Och det är du som bestämmer vad det ska innehålla. Välkommen!
 

Frilagret tipsar: Game Jam om mänskliga rättigheter

Publicerat 5 juni, 2015
Frilagret tipsar: Game Jam om mänskliga rättigheter

Game Jam med tema Mänskliga rättigheter

Går du på högstadiet eller gymnasiet och vill vara med och skapa ett spel om mänskliga rättigheter och ungas rätt att vara delaktiga, ha inflytande och påverka vad som händer i Göteborg? Kom på vårt game jam där vi tillsammans gör spel i 2 dagar på sjyssta spacet Collaboratory på Hisingen. Alla kan göra spel, inga förkunskaper krävs och man hjälps åt i lag, men kan även göra spel ensam om man vill. Du kan komma med ett färdigt lag eller få hjälp att sätta ihop ett gäng på plats. Ta med egen dator om du har, eller annat som du vill använda för att göra spel med. Du väljer själv vad du vill göra, det kan vara att rita bilder på spelbanor eller karaktärer, programmera, 3D-modellera, hitta på berättelser om karaktärer i spelet eller något annat som du tycker är roligt. Det kommer finnas en del material och teknik på plats, samt handledare och speldesigners som hjälper till.

Plats: Collaboratory, Polstjärnegatan 14, vån 2, inne i Göteborgs film- och spelby på Lindholmen.

Tid: Lördag 13 juni klockan 12-22 och söndag 14 juni klockan 12-17.

Kostnad: Gratis

Läs mer om det här: http://mr-uppdraget.se/

Arrangörer: Ungdomsrådet i Lundby, Playcentric Industries & Institute med Collaboratory, fritidsgården Chillzone, MR-piloterna, Göteborgs universitet samt Kultur och Fritid, Göteborgs stad Lundby. Med stöd av Vinnova.

Dela inlägget

Kommentera