Frilagret
Frilagret är kulturhuset för unga - mitt i Göteborg. Och det är du som bestämmer vad det ska innehålla. Välkommen!
 

Vem jobbar på Frilagret? #3

Publicerat 30 maj, 2015
Vem jobbar på Frilagret? #3

Bloggen presenterar personalen! Vem jobbar egentligen här? Tredje person ut är Parastoo Saeidi, ambassadör här på Frilagret. Parastoo har hängt i huset sedan januari 2015.

Hur hamnade du här?
- Jag hittade jobbet via Arbetsförmedlingen och hade tidigare varit på Frilagret. Jag hade erfarenheten och intressena, så jag bara körde på! Jag är engagerad i Göteborgs kulturliv och har tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar i kommunal verksamhet.

Vad går ditt jobb ut på?
- Mitt jobb går ut på att besöka olika verksamheter, skolor och platser där vår målgrupp befinner sig. Denna målgrupp består av ungdomar mellan 13-30 som vill arrangera i Göteborg, men självklart även personer som endast är intresserade av att besöka Frilagret. Jag jobbar, tillsammans med mina kollegor, för att sprida vetskapen om en av Göteborgs bästa plattformar för unga att förverkliga sina idéer.

Vad är ditt bästa minne från Frilagret?
- Mitt bästa minne är ifrån början av min anställning här på Frilagret, då det nalkades kick off för organisationen ”Staden är din” – ett internationellt breakdance event. Under den kvällen samlades mer än 300 personer under ett tak av en enda anledning – kärleken för Göteborgs dansliv. Föräldrar, barn, dansare och nyfikna skapade en grym vibe och lät mig ta del av en fantastisk energi på min arbetsplats.

Dela inlägget

Kommentera